Fakültemizde Özel Gereksinimli Öğrenci Destek Komitesi tarafından sergi etkinliği düzenlendi
26 Mayıs 2022 | 09:38

Fakültemiz Özel Gereksinimli Öğrenci Destek Komitesi’nin koordinasyonunda, Fakültemiz Bahçesinde 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü 09:00-15:00 saatleri arasında Altındağ Doğan Çağlar Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencilerinin 2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminde yaptığı çalışmalar sergilenmiştir.

İstatistik Bölümü Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Filiz KARDİYEN’in sunumuyla gerçekleştirilen etkinliğe; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR, Dekanımız Prof. Dr. Suat KIYAK, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Elif LOĞOĞLU ve Prof. Dr. H. Hasan ÖRKCÜ, Fakültemiz Bölüm Başkanları ile Bölüm Başkan Yardımları, Fakültemiz Özel Gereksinimli Öğrenci Destek Komitesi Başkanı Prof. Dr. Mehlika PULAT ve Komite Üyeleri, Fakültemiz akademik ve idari personeli ve öğrencilerimiz katılmış olup, Doğan Çağlar Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencileri, refakatçileri ve yönetici/öğretmenlerinden oluşan 18 (on sekiz) katılımcı misafir edilmiştir.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan BAYINDR’ın açılış konuşmasını müteakip, Dekanımız Prof. Dr. Suat KIYAK kısa bir konuşma yapmıştır.

Üniversitemiz Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanı ile öğrencilerinin müzik dinletisi icrası sonrasında Fakültemiz Halk Oyunları Topluluğu Seymen Ekibi gösteri yapmıştır.

Rektör Yardımcımız ve Dekanımız tarafından müzik dinletisini icra eden akademik personel ile Fakültemiz Halk Oyunları Topluluğu mensubu öğrencilerimize Teşekkür Belgeleri takdim edilmiştir.

Doğan Çağlar Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencilerine Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığından temin edilen hediyeler takdim edilmiştir.

Üniversitemizin akademik ve idari personeli ile öğrencilerimiz sergiyi ziyaret etmişler, sergi vesilesiyle akademisyen, öğretmen ve öğrencilerimiz bir araya gelmiş olup, saat 15.00 civarında sergi sona ermiştir.

-1-1-1-1-1-1

background image